maanantai 20. syyskuuta 2010

Kuvat edelliseen blogiin

Nämä muutamat kuvat halusin jakaa blogissa.
Meitä on nyt neljä jäljellä. Kaksi vuotta sitten äidin haudalla meitä oli viisi. Kuka seuraavana?



Kungsledenin päivät olivat huolettoman ihania. Sää oli kohtuullinen. Tässä yksi kylmän tuulen päivä. Tai olimme sen verran korkealla, että tuuli oli kova. Emme suinkaan crokseissa vaeltaneet. Tauolla ne olivat helpot sujauttaa jalkaan. Minulla oli sama hame vaellushameena kuin Caminolla. "Mademoisell charleston" sain nimekseni yhdeltä ranskalaiselta mieheltä, jolla oli silmää kauneudelle.


Wau noita Norjan maisemia! Ajopäivän satoi, joten katselimme vuoria ikkunasta, mutta toinen päivä oli aurinkoinen. Kyllä unelmani toteutui täydellisesti. Käydä kerran elämässä näissä maisemissa. Ja erityisen mukavalta tutui, että S ja M olivat kanssamme jakamassa nuo kokemukset!



Ihana hetki katselijoille ja päähenkilöille. Onnellinen päivä. Juhlayleisö sai kulkea Acrigolan kirkosta tilausraitiovaunulla Katajanokalle. Kiva reissu!




Kesän iloja oli myös kotona pikkuvessan renotti eli kaakelointi. Edellisenä vuonna meidän Caminomme aikaan remonttimies taikoi meille upeat pesu- ja saunatilat ja kodinhoitohuoneen. Nyt työn tekivät David ja Jouni Säteen avustuksella. D teki isoimman ja ehkä tylsimmän työn eli aikaisempien kaakeleiden irrottamisen ja tapettien irrottamisen. Yhdessä sitten kaakeloivat.
Hyvä siitä tuli. Säde on luvannut stailata vessa, kuten Suvi teki pesutiloille viime jouluna! Ihana kun joku osaa/jaksaa tehdä tuota.
Käväisin yhden ystävän remontoidussa kylpyhuoneessa ja vessassa ja keksin jutun, minkä olisimme voineet tehdä, jos olisimme älynneet. Heillä oli kummassakin peilin ympärille asetettu kauniit seinälamput. Johdot on vedettävä ennen kaakelointia, joten hyvästi se idea, mutta sanon sen tässä, jos joku kaipaa ideoita remontiin!!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu