torstai 10. maaliskuuta 2011

Rajalta-rajalle 2011

Nyt on päästy alkuun. Takana matkantekoa junalla ja bussilla melkein kellon ympäri ja nyt olemme saapuneet Kuusamoon Nuorisokeskus Oivankiin. Olen alkamassa Tytön kanssa RR-hiihtoa Kuusamosta Tornioon viikossa.
Lunta satelee hiljalleen. ensimmäinen ryhmä on lähtenyt tänä aamuna. Heitä oli 12:sta maasta. Huonohko keli, mutta kaikki ovat perillä Kuusamon Tropiikissa. Meitä on 42 ja kuudesta maasta, saksalaisia eniten, suomalaisia 12 ja naisia kaikkiaan 6. Tyttö on nuorin. Minä en sentään vanhin. Tämä näyttää olevan eläkkeellä olevien herrasmiesten harrastus.
Junassa jo tapasimme samassa vaunussa kolme herraa ja bussiin tuli neljäs. Hän olikin varsinainen retkeilijä. Viime vuonna hän oli kaverinsa kanssa pyöräillyt Barseloonasta Euroopan läpi 4000 km. Sitä edellisenä vuonna hän oli ahkiovaelluksella kuukauden, joten tämä on pikku keikka!!!
Saapa nähdä miten meidän käy. Säästä paljon riippuu, millaiseksi matkanteko muodostuu. Huomiseksi luvattu lumisadetta ja -2 paikkeilla lämpötila. Pekan suksipalvelu on pannut parasta suksien pohjiin. Huomen illalla tiedetään enemmän. Kumpa saisimme/saisin hyvän yöunen.

3 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta kuin lykkyä tykö! Tekisi itsekin mieli lykkiä tykönänne :)

Malttakaa aloittaa rauhassa..

-Matti

10. maaliskuuta 2011 klo 12.01  
Blogger kaisa jouppi kirjoitti...

Sukset luistavat paremmin, jos niitten pohjassa ei ole purkkaa.

Säällisiä sivakointikelejä teille ja makoisia unosia!

11. maaliskuuta 2011 klo 2.14  
Blogger Unknown kirjoitti...

Voiko elämästä paremmin nauttia kuin luonnossa!
Hyviä hiihtokeleja.
- toivottaa vesijuoksukaveri

13. maaliskuuta 2011 klo 11.08  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu